NEW | HUB SMASH COLLECTIE

16 MAART, 2023

HUB heeft een nieuwe collectie uitgebracht met een nieuwe sneaker waarmee we terug in de tijd gaan. Met de nieuwe SMASH sneaker gaan we namelijk naar de tijd van de founder waarin hij speelde als tennisser op de Wimbledon, Roland Garros en de US Open. ‘Een ervaring die binnenkwam als een smash.’ En dat gevoel hebben ze in de nieuwe sneaker gestopt.

OVER DE SMASH

De Smash is een knipoog naar tennis en de invloed die de jaren 80 hadden op fashion. Deze invloed zie je vandaag de dag nog steeds in kleding- en schoenencollecties terugkomen. Daardoor past deze sneaker perfect in het huidige straatbeeld. Met mooie suède elementen voor een 80’s vibe. Liever de sneaker helemaal van leer? Dat kan ook. Hiermee is de sneaker helemaal on trend. Met deze sneaker kun je eindeloos combineren en ook eindeloos op lopen. Dat wil toch iedereen?

MAAR WAAROM HEET DEZE SNEAKER DE SMASH, VRAAG JE JE MISSCHIEN AF?

Nou, daar is een reden voor. Er zijn bepaalde tennis termen die HUB laat terugkomen in de namen van de sneakers. De Smash is er daar één van. Een smash moet foutloos zijn en werkt alleen wanneer deze correct wordt uitgevoerd. En dat is precies wat HUB heeft gedaan met de Smash.

VERSCHILLENDE COLORWAYS

Ook is de SMASH in verschillende kleuren te verkrijgen. Zoals bijvoorbeeld groen, lichtblauw, donkerblauw of helemaal in het wit. Welke is jouw favoriet?