Nike Air Max 1 Premium SC voor heren

Nike Air Max 1 Premium SC

Wanneer we het over sneakers hebben, zullen de meeste van ons gelijk aan Nike en de Air Max denken. Niet onverwacht, want met de Air Max is Nike groot geworden. Dit iconisch model is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het begon allemaal met de Nike Air Max 1, oorspronkelijk uitgebracht in 1987, waar de wereld voor het eerst kennis maakte met de zichtbare Air-demping.

Nike-Air-Max-1-Premium-SC

Na een succesvolle terugkomst van de Nike Air Force 1 heeft het Amerikaans merk in 2017 de Nike Air Max 1 modellen weer sterk op de markt gezet en de Air Max fans weer teruggebracht in de tijd. Eén van de uitblinkers van de Air Max 1 collectie is de Nike Air Max 1 Premium SC voor heren. De suéde versie vind je bij SNEAKERS in twee kleurvarianten: groen en lila.

Waar is de Nike Air Max 1 Premium SC van gemaakt?

De Nike Air Max 1 Premium SC is een juweeltje in de sneakerwereld. Het model is een vernieuwde versie van de klassieke Nike Air Max 1. De sneaker is geproduceerd van premium kwaliteit suède die voor een hoogwaardige uitstraling zorgt. Het synthetisch leren materiaal zorgt voor langdurig gebruik en maakt het geschikt voor de zomer en de winter. De zool is afgewerkt met de vertrouwde Air Max zool die voor een ultiem draagcomfort en een retro look zorgt. Verder bevat de sneaker de herkenbare mini Nike Swoosh in het goud.

Wist je dat:

  • De Nike Air Max oorspronkelijk is ontworpen door Tinker Hatfield; een medewerker van Nike die in eerste instantie was ingehuurd als architect om Nike winkels te designen.
  • De Nike Air Max 1 sinds 2017 weer één van de populairste modellen is onder vele Air Max fans.

Maatadvies

De Nike Air Max 1 Premium SC valt normaal. Wij adviseren jouw gebruikelijke schoenmaat te bestellen.

Andere kleurvarianten van de Nike Air Max 1 Premium SC:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *