NIKE AIR MAX 1 PREMIUM SC VOOR HEREN

15 MEI, 2018


Groene Nike Air Max sneakers met een witte zool en een gouden swoosh

Wanneer we het over sneakers hebben, zullen de meeste van ons gelijk aan Nike en de Air Max denken. Niet onverwacht, want met de Air Max is Nike groot geworden. Dit iconisch model is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het begon allemaal met de Nike Air Max, oorspronkelijk uitgebracht in 1987, waar de wereld voor het eerst kennis maakte met de zichtbare Air-demping.

Waar is de Nike Air Max 1 Premium SC van gemaakt?

Groene Nike Air Max 1 met een gouden swoosh en witte zool
Groene Nike Air Max 1 met een gouden swoosh en witte zool

De Nike Air Max 1 Premium SC is een juweeltje in de sneakerwereld. Het model is een vernieuwde versie van de klassieke Nike Air Max 1. De sneaker is geproduceerd van premium kwaliteit suède die voor een hoogwaardige uitstraling zorgt. Het synthetisch leren materiaal zorgt voor langdurig gebruik en maakt het geschikt voor de zomer en de winter. De zool is afgewerkt met de vertrouwde Air Max zool die voor een ultiem draagcomfort en een retro look zorgt. Verder bevat de sneaker de herkenbare mini Nike Swoosh in het goud. Nog op zoek naar nike air max voor heren? Bekijk ons aanbod in Nike sneakers.

Wist je dat:

  • De Nike Air Max oorspronkelijk is ontworpen door Tinker Hatfield; een medewerker van Nike die in eerste instantie was ingehuurd als architect om Nike winkels te designen.
  •  De Nike Air Max 1 sinds 2017 weer één van de populairste modellen is onder vele Air Max fans.

 Maatadvies

De Nike Air Max 1 Premium SC valt normaal. Wij adviseren jouw gebruikelijke schoenmaat te bestellen.

Andere kleurvarianten van de Nike Air Max 1 Premium SC:

Witte Nike Air Max 1 sneakers
Beige Nike Air Max 1 sneakers met een zwarte swooshg en panter print