SNEAKER INSPIRATIE VOOR KONINGSDAG
20 APRIL, 2023

Volgende week donderdag 27 april is het eindelijk weer zo ver, Koningsdag 2023! Onze Willy wordt 55 jaar oud, en dat moet natuurlijk weer gevierd worden! De straten kleuren oranje en overal hangen Nederlandse vlaggen uit. Er is van alles te doen door het hele land, van festivals tot aan leuke marktjes. En natuurlijk is er overal veel gezelligheid! Wat ga jij doen met Koningsdag dit jaar? 

DAMES

Voor dames hebben we hele leuke, vrolijke kleurtjes. Deze schoenen zijn heerlijk om heel de dag op te lopen door de stad of op een festival. Met deze sneakers steel jij zeker de show. Match ze met een jeans of een jurkje. Ga jij liever voor oranje, blauw, wit of rood?

HEREN

Voor heren hebben we leuke sneakers met niet al te veel poespas. Lekker subtiel maar zeker matchend bij de kleuren van Nederland. Hiermee maak je je outfit compleet zonder alles uit de kast te trekken. Ideaal toch? Draag je liever wel een opvallende sneaker? Ook hebben we hieronder twee sneakers voor heren waar zelfs Willem-Alexander jaloers op zal zijn ;)

KIDS

Voor meisjes en jongens hebben we de leukste schoentjes voor Koningsdag geselecteerd. Draag ze onder een jurkje of een mooie broek. Met deze schoenen weten wij zeker dat ze gaan shinen en hiermee kunnen ze heel de dag lopen. Welke sneakers kies jij voor jouw kids?

Shop ze nu en ontvang ze nog voor Koningsdag in huis! Psstt… Binnenkort komt er een hele leuke give-away online voor Koningsdag! Houd onze socials in de gaten. Stay tuned!