De Nieuwe Sneaker Trend: Hoge Sneakers

Je ziet ze nu overal; hoge sneakers. Hoge sneakers ook wel high end sneakers zijn door de jaren een grote trend geworden en het is zeker een trend waar wij van houden! Doordat je enkel bedankt is het vooral in de koude maanden heerlijk om een hoge sneakers te dragen.

De hoge sneakers zijn verassend goed te combineren onder diverse outfits. Of je nu kiest voor een meer sportieve, stoere of chique uitvoering. Hoge sneakers lopen vaak ook super comfortabel. Weet je niet echt welke hoge sneakers jij nou wilt? Hieronder laten wij jou onze gaafste high top sneakers zien!

NIKE AIR JORDAN 1 MID

De Nike Air Jordan 1 Mid kunnen zeker niet missen in jou schoenenkast! De sneaker is enorm populair en zijn te vinden in vele verschillende kleuren en maten. Ook is de Nike Air Jordan 1 Mid geeschikt voor dagelijks gebruik en biedt voldoende ondersteuning. Bekijk de Nike Air Jordan 1 Mid Blue Grey eens. Deze sneaker is makkelijk te combineren met al jouw outfits. Met deze trendy sneaker trekt je zeker de aandacht!

DIADORA GAME HIGH WAXED

Deze Diadora sneaker biedt veel comfort en is super simpel waardoor die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze prachtige sneaker hebben we ook nog eens in verschillende kleuren, waardoor je je schoen met elke outfit kan combineren. Hou je van basic, maar toch trendy? Dan kan deze sneaker zeker niet missen in jouw schoenenkast!

VANS SK8-HI MTE

Deze sneaker moet je in je schoenenkast hebben. Deze Vans SK8-HI MTE sneaker is super populair en ideaal voor de koude dagen! Deze sneaker maakt jouw outfit helemaal compleet en is met alles te combineren! Ook deze sneaker hebben we in meerdere kleuren. Hou je meer van basic dan hebben we de Vans SK8-HI MTE zwart wit. Deze sneaker is zeker een must en loopt heerlijk! Een hoge Vans sneaker kan zeker niet missen in jouw schoenenkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *