TOP VIJF DIERENPRINT SCHOENEN

6 NOVEMBER, 2020

Dierenprint schoenen worden steeds populairder en is een wereldwijde trend op het moment. Het trashy imago wat deze print had is volledig verleden tijd, de afgelopen jaren maakte de dierenprint een echte comeback! Ben jij een fan van dierenprint schoenen? Bekijk dan onze top vijf dierenprint schoenen en laat je inspireren!

De New Balance 997 combineert comfort en stijl met lichtgewicht demping en een stijlvol silhouet om zich te mengen met je dagelijkse look. Deze retro dames sneaker, gemaakt met een leren bovenkant, gecombineerd met een zebra dierenprint heeft een comfortabele constructie voor een zacht gevoel in elke stap. Deze sneaker is makkelijk te combineren met verschillende outfits.

Het iconische Z logo is te vinden op beide zijkanten van de schoen. Deze Baseline is gemaakt van licht beenderkleurig leer met gestippelde lederen detail. De Baseline hook Z is onderdeel van de nieuwe generatie. Sluit jij je aan bij de generatie Z?

De PUMA Cali sport is één van de populairste modellen uit onze gehele sneaker collectie. Laat je stijl nieuwe hoogtes bereiken in deze hogere en hetere stijl ooit van ons klassieke Cali model met een cheetah print op de achterkant van de schoen. Met een statement dikke zool en progressieve details voor een look die helemaal scherpzinnig is, geeft deze stijl street-attitude.

De Poelman Saturno is een nieuw model van Poelman, de dierenprint trend is bij Poelman ook niet ontgaan. De Poelman saturno cheetah is een elegante veterboot uit de Poelman collectie! Deze boot is ideaal tijdens het najaar en helemaal in de mode met de dierenprint achterkant.

De Suède Vans SK8-HI is geïnspireerd op de klassieke skateschoen van Vans. Deze hoge sneaker heeft een bovenwerk van stevig suède, een zijstreep met luipaardprint en een klittenbandsluiting met studs. Deze dierenprint sneaker mag zeker niet ontbreken aan jouw dierenprint schoenen collectie!

Wat is jouw favoriet? Ga je voor een sneaker of kies je toch liever voor een boot met dierenprint? Neem in ieder geval ook eens een kijkje naar onze complete collectie aan dierenprint sneakers.

Bekijk de collectie