VALENTIJNSDAG: SNEAKERS OM VERLIEFD OP TE WORDEN

7 FEBRUARI, 2023

Op Valentijnsdag vieren we de liefde! Op deze dag wil je natuurlijk het mooist gekleed zijn en wil je een goede indruk maken. Daar hoort een outfit bij en om het helemaal af te maken een paar toffe sneakers! We hebben weer een leuke selectie voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke dat zijn? Lees snel verder.

THINK PINK

Roze is natuurlijk de eerste kleur die in ons opkomt als we denken aan Valentijnsdag. Daarom zijn deze roze sneakers super leuk en bijpassend. Met deze sneakers ben je in style en zit het ook nog eens heel de dag comfy! Voor welke sneaker ga jij?

SPORTY

Hou je wel van een sportieve sneaker maar liever geen roze? We’ve got you! Met deze hippe sneakers trek je bij iedereen de aandacht. Style ze met een parachute pants, een top en je bent ready to go! Draag deze sportieve sneakers naar bijvoorbeeld een romantische wandeling met z’n twee. 

BLACK ON BLACK

Met deze zwarte sneakers zit je altijd goed en kleed je je mooi af! We hebben alles in huis,  van een casual sneaker tot een chunky sneaker. Voor ieder wat wils! Ga voor een black on black look voor een drankje in de stad met je date.

Ook zijn deze sneakers heel leuk als Valentijns cadeau. Laat je inspireren en durf te combineren. Voor welk paar sneakers ga jij? Bekijk hier de gehele dames sneakers collectie.