• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Dr Martens 1460 Dames

3 van 3 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
3 van 3 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Dr Martens 1460 Dames | SNEAKERS

Dr. Martens 1460 dames is de originele boot van Dr. Martens. De boot is te herkennen aan zijn 8 veterogen. Het materiaal wat is gebruikt voor de Dr. Martens 1460 dames is leer. De Dr. Martens 1460 dames heeft gegroefde zijkanten en gele stiksels. Door het luchtkussen wat in de zool zit is de Dr. Martens 1460 dames zeer comfortabel om op te lopen. De boot is dus comfortabel, tijdloos en zeer geliefd door iedereen. Door de stoere look die de Dr. Martens 1460 dames uitstraalt past het model ook bij elke stijl en kunnen op leuke manieren gecombineerd worden. De boots van Dr. Martens zijn in elk seizoen weer populair. Daardoor is vrijwel zeker dat de Dr. Martens boot een van de bekendste laarzen zijn van de wereld op dit moment. De boots worden dan ook tegenwoordig door bijna alle meiden gedragen.

Dr. Martens 1460 dames | Geschiedenis 

Dr. Martens bestaat al een lange tijd. De ontwerper van het merk Dr. Martens is Klaus Maertens. Klaus Maertens was een soldaat in de Tweede Wereldoorlog. Tijdens zijn tijd in het leger brak hij zijn voet, maar de schoenen in de jaren 40 en 50 hadden een hele harde leren zool. Daardoor ging het genezingsproces helemaal niet goed. Daarom had Klaus besloten om zelf een schoen te gaan ontwikkelen die veel comfortabeler zat. Hij had de Dr Martens boots voorzien van Airway zolen. In de tijd die daarop volgde werden de schoenen vooral gebruikt door postbodes, fabrieksarbeiders en politieagenten, maar de subculturen merkten de schoenen al snel op. Toen werden de Dr. Martens boots gedragen door de punkers, grungers en skinheads, maar omdat die subculturen steeds minder populair werden, daalde de verkoop van de schoenen ook heel erg. Tegenwoordig zijn de Dr. Martens boots weer helemaal in en worden ze door iedereen gedragen.

Dr. Martens 1460 dames | Trends 

Als je mee wil gaan met de trends is het zeker een aanrader om een paar Dr Martens dames boots in huis te halen. Zijn deze boots toch niet echt jouw ding neem dan ook even een kijkje bij de Hub dames sneakers.