• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

adidas jongens sneakers

adidas jongens sneakers
10 van 10 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
10 van 10 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

adidas jongens sneakers | SNEAKERS.NL

De adidas jongens sneakers collectie is bij SNEAKERS.NL zeer divers. Adidas is al voor zeel lange tijd enorm populair. Adidas staat bekend om de zeer populaire en moderne sneakers die al voor jarenlang het dagelijkse straatbeeld domineren. Naast de populaire dames en heren modellen beidt adidas ook sneakers aan voor kinderen.

Adidas sneakers voor jongens

De adidas sneakers collectie voor jongens is zeer breed. Zo is er voor iedereen een bijpassende sneaker te vinden. Succesvolle modellen bij de heren zijn daardoor ook uitgebracht in kindermaten. Adidas jongens sneakers zijn erg populair. De klassieke modellen van adidas zullen het altijd goed blijven doen. Denk bijvoorbeeld aan de adidas Superstar en de adidas Campus. Daarnaast worden ook andere modellen van adidas heel populair. Denk hierbij aan de; adidas Continental, adidas Forest Grove en de adidas Yung. Deze modellen zijn zeer populair onder dames en heren maar ook bij de kinderen scoort deze sneaker hoog. Door deze sneaker modellen in veel verschillende kleurcombinaties uit te brengen, blijft deze sneaker uniek. Door deze vele variatie is er altijd een passende sneakers voor jou te vinden. Bij veel van de adidas jongens sneakers wordt gebruik gemaakt van EVA-midden zool. Deze midden zool zorgt voor een geweldig comfort en zorgt voor een goede loopbeweging. 

Meer over adidas

Adidas is een merk dat al jarenlang het straatbeeld domineert met haar adidas sneakers, kleding en accessoires. Door het landelijk brede aanbod zal adidas ook nooit meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Voor het ontstaat van adidas moeten we terug naar het jaar 1920. Twee boers begonnen toen samen met het ontwikkelen van schoenen. Rond 1949 werd de kloof tussen de twee broers zo groot dat een van hen het bedrijf verliet. Door deze familieruzie ontstonden twee merken die uiteindelijk bij de grootste van de wereld zouden gaan behoren namelijk, adidas en PUMA

Op zoek naar meer kindersneakers? Neem dan een kijkje naar onze gehele collectie.