• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Puma Suede Heart Kinderen

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Puma Suede Heart Kinderen | SNEAKERS.nl

De PUMA Suede Heart Kinderen vindt zijn oorsprong in de klassieke PUMA Suede. Zoals de naam al doet vermoeden en zoals bekend is van de klassieker, is het bovenwerk van de PUMA Suede voor kinderen van het materiaal suède. Dit zorgt ervoor dat de sneaker een strakke afwerking heeft, maar tegelijkertijd een bepaalde stijl uitstraalt. De sneaker is tevens speciaal ontwikkeld en gericht op meisjes. De veters zijn extra breed, waardoor de PUMA Suede Heart kinderen meer elegantie uitstraalt dan de klassieker.

PUMA Suede Heart Kinderen | In detail

De PUMA Suede Heart Kinderen is een van de sneakers die PUMA heeft uitgebracht voor kinderen. De sneaker heeft veel weg van de PUMA Basket Heart, met als grootste verschil het materiaal van het bovenwerk, verder is het ontwerp bijna identiek. De PUMA Suede Heart voor kinderen heeft namelijk een bovenwerk van suède. Bovendien heeft de sneaker een goed voetbed, waardoor je voeten fijn in de sneakers zitten. Ook zorgt de zool voor een goede vering en demping. Dus je loopt gemakkelijk en comfortabel zowel lange als kortere afstanden met de PUMA Suede Heart voor kinderen aan je voeten.

Meer over PUMA

PUMA is uitgegroeid tot een van de grootste sportmerken ter wereld. Voor de oorsprong van PUMA moeten we terug naar 1948. De gebroeders Dassler hadden namelijk samen een schoenenbedrijf, maar door een ruzie splitsten ze op. De ene broer ging verder met het bedrijf dat later adidas zou worden en de andere broer begon een nieuw bedrijf dat inmiddels het grote PUMA is. PUMA sneakers zijn geliefd en populair onder veel mensen. Dit komt voort uit de bekendheid, maar ook omdat PUMA er alles aan doet om de laatste trends te volgen en hierop met een antwoord te komen. Zo passen de PUMA Thunder en de PUMA RS-0 helemaal in de trend van de dad shoes. De sneakers hebben een grove uitstraling, maar zijn geliefd om de fijne details en het kleurgebruik.