Het voorjaar is aangebroken! Het regenachtige weer is over en we gaan een zonnige tijd tegemoet. Dat betekent natuurlijk dat je jouw sneakercollectie weer uit kunt bereiden met witte sneakers. Combineer ze met een chique of juist een casual outfit: witte sneakers geven je outfit dat heerlijke zomerse tintje!

Nieuwe collectie witte sneakers voor dames

Wij hebben dit voorjaar weer een heleboel nieuwe witte sneakers voor dames aan onze collectie toegevoegd. Zo ben jij altijd up-to-date met de laatste trends!

Op SNEAKERS en in onze fysieke winkels vind je onze gehele collectie witte sneakers voor dames. Heb jij geen idee welke je moet kiezen? Geen zorgen, hieronder hebben wij namelijk de meest populaire modellen voor je uitgelicht.

Superga staat bekend om haar witte sneakers. Zo is de Superga Alpina een erg populair model uit de collectie van Superga. Deze schoen is erg luchtig en licht van gewicht waardoor die perfect is voor de zomerse dagen! Combineer deze trendy witte sneaker met elk soort outfit!

Vans zijn echte klassiekers die niet mogen ontbreken uit jouw collectie. Een leuk model uit de Vans collectie is de Vans Bold. Deze witte sneaker is voorzien van een unieke print. De Vans Bold kun je altijd goed gebruiken en maakt jouw outfit helemaal compleet!

Diadora staat bekend om haar sportieve retro sneakers. De Diadora Game is een voorbeeld van een echte retro sneaker. Door de kleurencombinatie wit met rood zorg jij voor een casual uitstraling. Breid jouw collectie uit met de Diadora Game Low.

Deze klassieker van Converse gaat al een hele tijd mee en is nog steeds ongekend populair als het gaat om witte sneakers. Met de lage witte sneakers van converse maak je altijd een goede keuze.

Van origine is de adidas Stan Smith een tennisschoen, maar tegenwoordig is deze niet meer weg te denken uit de fashionwereld. Met de witte variant maak je jouw zomeroutfit helemaal af!

Bekijk collectie witte dames sneakers