• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Arkk Uniklass

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Arkk Uniklass

Met een paar sneakers van Arkk Uniklass  kies je voor sneakers met een casual design, een goede kwaliteit en een lifestyle look. Bij een Arkk sneaker denk je aan een lifestyle sneaker met een sportieve touch. De Arkk Uniklass sneakers zijn de meer casual/nette sneakers van Arkk. Ze zitten comfortabel en maken elke outfit af. De sneakers hebben een leren buitenkant, witte zool met lichte details, een klein goud Arkk logo en een onderliggende vetersluiting.

ARKK UNIKLASS | HET MERK

Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl zijn de oprichters van Arkk. Het begon allemaal in 2014. Het was de zomer van 2014 toen Kasper Thomas benaderde op een verjaardagsfeestje van gemeenschappelijke vrienden. Thomas zat op een bank, Kasper kwam naar hem toe en zei dat ze een sneakermerk moesten beginnen. Toen vroeg hij aan Thomas wat voor merk hij zou kopen als hij een paar sneakers zou kopen. Adidas of Nike. Of misschien een paar Puma’s, maar dat zijn de enige merken die Thomas zou overwegen. En daarom gingen ze een Deens sneakermerk beginnen dat zich richt op andere waarden en met een andere achtergrond dan de andere merken. Vanaf dat moment ging het allemaal vrij snel. Ze waren het er snel over eens dat het Scandinavische erfgoed met hen ontwerpgeschiedenis, architectonische scène, eenvoud en goede kwaliteit moeten hen merk-DNA zijn. Ze wilden al die dingen meenemen en onderbrengen in een sneakermerk en een merk creëren met een andere achtergrond dan alle andere merken die er zijn. En zo is de Arkk geschiedenis begonnen.

ANDERE ARKK SNEAKERS

Zijn de Arkk Uniklass sneakers toch niet waar je naar opzoek bent, geen stress want we hebben nog een hele boel andere Arkk sneakers voor jou klaarstaan. Neem een kijkje bij de verschillende modellen zoals, Arkk Asymtrix Mesh, Arkk Pykro Mesh, Arkk Kanetyk, en de Arkk Vyxsas Satin.